OFERTA SPECIALA 8 MARTIE, -10% LA TOATE PRODUSELE
×
 

Termeni si Conditii

Condiţii generale

Floraria Savi sau Savi Flowers este denumirea comerciala a SC SAVI SWEETS SRL, persoana juridica cu sediul in Domnesti, IF, Str. Dr. Targului, nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J23/3514/2013, avand CUI RO32508113.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti. 
Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea SAVI FLOWERS SRL, pe site-ul web, pe versiunea pentru mobil a site-ului sau prin telefon.
Prin utilizarea site-ului www.florariasavi.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.florariasavi.ro,  SAVI SWEETS SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Comanda poate fi lansata de catre persoanele fizice, juridice, persoanele fizice autorizate, sau orice alta persoana interesta de produsele si serviciile noastre. 
Includerea oricăror produse sau servicii pe www.florariasavi.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs si/sau serviciu.
Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe www.florariasavi.ro, la momentul plasării comenzii.
SAVI FLOWERS dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul www.florariasavi.ro sau care ar afecta siguranța site-ului.
 
Preţurile şi taxele de livrare /facturare

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe raza orasului BUCURESTI si Judetul Ilfov. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre SAVI SWEEETS SRL. Termenul de livrare a produselor – 4 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare (in Bucuresti), 
SAVI SWEETS SRL realizeaza livrarea produselor prin curierii proprii sau curieri parteneri. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru comenzile ce depasesc 159 Lei, transportul este GRATUIT in Bucuresti,daca comanda este mai mica de 159 de lei se va percepe o taxa de 15 ron pentru transport.
Puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea SAVI SWEETS SRL.
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Exceptie: pentru produse cu pretul mai mare de 300 de ron, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar, prin card bancar, plata se va efectua integral. Plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SAVI SWEETS SRL.

Modalitati de plata pentru comenzi prin email:

  • transfer bancar;
  • depunere numerar in cont;
  • plata prin card bancar; 
  • plata cash sau card la sediul nostru dupa plasarea comenzii;
  • plata cash la livrare;

Preţurile afişate pe www.florariasavi.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.
Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră..
Dupa livrarea produsului va vom trimite, conform legislatiei in vigoare, factura la adresa indicata. Pentru emiterea facturii aveti obligativitatea sa ne furnizati toate informatiile necesare.
  

Plasarea comenzii

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul www.florariasavi.ro, prin telefon sau la punctiul de lucru (Floraria SAVI - Auchan Titan).
Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, dar comanda nu se poate onora, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. Oferim garantia produsului disponibil in stoc la un moment dat, conform website, insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare. Persoanele care comanda pe acest site trebuie sa aiba varsta de 18 ani, intrucat acest website comercializeaza si bauturi alcoolice. 
In situatia in care destinatarul final nu se va gasi la adresa indicata, clientul are obligatia sa indice o alta adresa pentru livrare sau se va obliga sa se prezinte pentru ridicarea comenzii. Pentru produsele comandate si care se afla intr-o astfel de situatie, clientul isi va asuma riscul produselor de natura perisabila, iar intr-o atare situatie banii nu se vor restitui. Aceleasi conditii sunt valabile si pentru comenzile cu plata la livrare.
Fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate, ele sunt unice; plantele si florile naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi, floristii vor realiza creatii florale cat mai ample si frumoase in functie de tehnica de lucru cunoscuta si de politica de inlocuiri disponibila. Comenzile plasate sub protectia anonimatului la cererea expresa de pastrare a anonimatului nu sunt si nu vor fi divulgate destinatarului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor sau cererea expresa a expeditorului.

Livrare

SAVI SWEETS SRL depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau firma, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.
SAVI FLOWERS va încerca să depună diligenţele necesare pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.
Intervale de livrare:10:00 - 21:00
Comenzile cu livrare pana in ora 12:00 trebuiesc plasate cu o zi inainte, in timpul programului de functionare (9:00 - 21:00)
În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi prin apel telefonic la 0762 111 334 sau prin e-mail serviciul office@florariasavi.ro.
SAVI FLOWERS va face eforturi sustinute pentru a respecta intocmai intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu expeditorul, acesta intelegand intocmai riscurile asociate marfurilor perisabile. Floraria nostra nu asigura online livrari multiple prin intermediul plasarii unei singure comenzi. Pentru a beneficia de livrari la adrese multiple si pentru o comanda cu acelasi produs sau mai multe produse la adrese diferite, clientul va trebui sa se adreseze direct pe adresa office@florariasavi.ro sau la nr de telefon 0762 111 334

AMBALAREA

Ambalare speciala / Impachetare cadou, se va tarifa cu 15 RON, TVA inclus (taxa suplimentara fata de taxa de transport sau pretul efectiv al produsului). Pentru buchete, aceasta presupune: punga cadou, folie florala, funda, decor specific. Pentru aranjamente florale, aceasta presupune: punga cadou, sau cutie, folie ambalaj, funda, decor specific. 
Modalitatea de ambalare speciala aleasa revine in sarcina floristului, in cazul in care clientul nu specifica diferit in cadrul comenzii; clientul are dreptul de a specifica modalitatea de ambalare dorita, atata timp cat aceasta se incadreaza in bugetul de 15 RON, TVA inculs.
 
Anularea comenzii

In situatia in care produsul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea WONDER FLOWER SRL şi să returnaţi produsul conform secţiunii de returnare. 
Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la office@florariasavi.ro cu cel putin 5 ore anterior orei de livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov.
In cazul in care aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus SAVI SWEETS SRL va returna clientului doar 20% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 15 zile de la receptionarea solicitarii in scris.

In situatia in care produsul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea SAVI SWEETS SRL. La cererea clientului buchetul/cosul etc se poate schimba de comun acord cu SAVI SWEETS SRL, in situatia in care stocul existent de produse poate permite realizarea unui alt buchet/cos etc, aceasta se va putea realize pe baza de poza martor, la care clientul va fi obligat sa isi exprime acceptul.
SAVI SWEETS SRL, isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare in cel mai scurt timp de laa primirea comenzii.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora / in perioade foarte aglomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun etc.


Metode de plată

Card de credit sau de debit

Numerar la livrare

Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.
Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii. 


Culori


Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori. Fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate, ele fiind unice avand in vedere ca plantele si florile naturale sunt unice. 
 
Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, WONDER FLOWER SRL respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind calitatea produselor sau a materialului in care au fost ambalate, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin email la adresa office@florariasavi.ro Garantam pentru calitatea aranjamentelor florale si prospetimea florilor. Pozele au caracter informativ. In cazul in care anumite flori sau accesorii lipsesc din stoc, Savi Flowers isi rezerva dreptul de a le inlocui cu unele similare pastrand aspectul si valoarea originala . Vazele, vasele, accesoriile si ambalajul pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site. Modalitatea de aranjare poate diferi de la produs la produs.
In cazul in care doriti un buchet personalizat sau o alta culoare ne puteti contacta telefonic si va vom comunica disponibilitatea.
Floraria Savi poate transmite la cerere pe email o fotografie martor, care reflecta cantitatea, componenta si aspectul buchetului.
De asemenea, va transmitem impreuna cu buchetul cateva instructiuni de ingrijire ale florilor.
Daca produsul este la promotie culorile folosite vor fi cele aflate pe stoc in floraria noastra.

 
Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe www.florariasavi.ro, revin companiei SAVI SWEETS SRL. Orice utilizare a www.florariasavi.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea SAVI SWEETS SRL

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SAVI SWEETS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.
SAVI SWEETS SRL este operator de date cu caracter personal.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul SAVI SWEETS SRL in scopul livrarii produselor şi in scopuri de marketing şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@florariasavi.ro.

Informaţii despre companie

SC SAVI SWEETS SRL
Sediul social: Str. Dr. Targului nr 11, Domnesti, Ilfov
Punct de lucru: Bd. 1 Dece,brie 1918 nr. 33A, Auchan Titan, sector 3, Bucuresti
Cod unic de înregistrare: RO3250113

Coordonate de contact: 
Serviciul Clienți 0762 111 334, 
E-mail: office@florariasavi.ro