OFERTA SPECIALA 8 MARTIE, -10% LA TOATE PRODUSELE
×
 
Totul despre trandafirii criogenati
20 Nov

Totul despre trandafirii criogenati

Posted By: Dragut Times Read: 214 Comments: 0

Sa recunoastem! Nu toata lumea are talentul ssi rabdarea unui florist de a ingriji florile si de a le pastra in stare perfecta pentru zile intregi sau chiar saptamani. Dar florile sunt pur si simplu prea frumoase ca sa renuntam la ele.

Cu siguranta ti-ai imaginat cum ar fi sa poti pastra aspectul proaspat al florilor fara prea mult efort. Fara codite sucurate zilnic, fara petale patate si fara apa tulbure in vaza. Acum este posibil!

Gandeste-te la ccei mai frumosi trandafiri din lume crescand intre vulcani, mangaiati de soarele din centrul lumii.Marii producatori au descoperit un metoda geniala de a opri timpul in loc in momentul exact in care acesti superbi trandafiri de Ecuador sunt in floriti. Ei transforma florile proaspac culese in cupe perfect conservate care pot rezista ani de zile fara a fi udati.

Totul incepe cu o selectie atenta a trandafirilor naturali. Trandafirii de calitate superioara intra intr-un proces artizanal de conservare in care florile proaspete sunt tratate petala cu petala si apoi reconstruiti in cupe de trandafiri perfecte,

In acest proces meticulos petalele, frunzele si tulpinile absorb un lichid special care, putin cate putin, inlocuieste seva si apa din floare. Acest lichid permita ca flloare sa isi pastreze caracteristicile naturale si frumusetea impecabila.

Ca rezultat al cestui proces, trandafirii capata o nuanta naturala are permite producatorilor sa ii coloreze in orice nuanta. Gama de pigmenti este realizata folosind tehnologie de ultima ora care ofera trandafirilor o varietate mare de culori, de la culorile naturale, regasite in natura, pana la nuante fantastice, stridente. Optiunile sunt nelimitate.

Chiar daca nu necesita un tratament special, trandafirii conservati sau "criogenati" necesita o minima ingrijire ca sa ne bucuram de ei cat mai mult. Putem prelungii frumusetea trandafirilor criogenti doar urmand cateva indicatii simple:

* Pastrati trandafirii intr-un loc racoros si uscat.
* Nu expuneti trandafirii in lumina directa a soarelui
* Evitati contactul cu apa
* Evitati sa lovirea, presarea sau indoirea petalelor.
* Folositi un jet de aer cald si uscat pentru a curata trandafirii de praf.


Write Comment